• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Johnny Bădulescu, Izabela Radu și Ioana Neagu. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Johnny Bădulescu, Izabela Radu și Ioana Neagu. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Izabela Radu a interpretat piesa ”The Voice Within”, fiind urmată de Johnny Bădulescu și melodia ”Train Wreck”. Confruntarea dintre cei concurenți a fost încheiată de Ioana Neagu, care a interpretat ”Don't You Worry 'Bout A Thing”.

Gallery

Horia Brenciu a precizat că ar merge mai departe cu Izabela, în timp ce Theo Rose l-a ales pe Johnny. În schimb, Irina Rimes nu s-a putut pronunța în ceea ce privește concurentul cu care ar merge mai departe, iar Tudor Chirilă a mărturisit că nu crede că Smiley are nevoie de o recomandare.

Smiley: „Eu nu cred în noroc. Eu cred în muncă și perseverență, în pasiune, în stabilirea unor țeluri clare, pentru că, atunci, apar și șansele. Mi-e greu să vă departajez, realmente, pentru că sunteți toți foarte, foarte buni, dar cineva a cântat mai bine în seara asta, real”.

Antrenorul a decis să îl ducă pe Johnny Bădulescu în etapa următoare, la „Vocea României”.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni