• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Alexandra Căpitănescu, Rania Petricescu și Cristina Budeanu. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Alexandra Căpitănescu, Rania Petricescu și Cristina Budeanu. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Alexandra Căpitănescu, Rania Petricescu și Cristina Budeanu au făcut dificilă alegerea numelui concurentei care va merge în etapa live-urilor.rani

Gallery

​Alexandra Căpitănescu a întâmpinat câteva probleme la repetiții, din cauza vocii: „M-am trezit, acum câteva zile, cu o durere în gât, și puțină răgușeală, și nas înfundat, și simptome de virus. Nu pot să cânt la nivelul la care pot să cânt de obicei”.

Antrenorii le aleg concurenților piesele cu grijă și le pun în valoare abilitățile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare în ajutor, atunci când au probleme cu vocea. În această competiție, vocea este totul, așa că nu e loc de erori.

Dar, când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantăm că vei cânta precum finaliștii de la Vocea României, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare.

FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunţi cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

Alexandra Căpitănescu a fost prima care a urcat pe scenă, cu melodia „Sunt vagabondul vieții mele”, interpretare care l-a făcut pe Smiley să exclame „Ce demență!”. Rania Petricescu a urmat, cu piesa ”Love You I Do”, care a primit și ea o reacție uimitoare din partea aceluiași antrenor, ridicând și sala în picioare: „Voi ați auzit aia? Demența aia, trecerea aia nebună? Mamă!”.

Ultima care a urcat pe scenă din acest trio a fost Cristina Budeanu, care a cântat ”All For Us”.

Smiley: „Cel mai nebun moment a fost al Alexandrei. A trecut print rei genuri diferite și foarte mișto fiecare parte.

Apoi, a venit Rania, care, mamă, de unde e vocea asta, bă, nene? Eu nu am auzit niciodată o femeie cântând așa, serios! Eu nu am auzit niciodată vocea asta, punct! Mi se pare fantastică și ai avut, la un moment dat, o trecere… Eu am sărit de pe scaun. Mi se pare că ți-a ieșit superb. Mi s-a părut foarte bine, iar Cristina, ambele ați avut scăpări la interpretare. Cristina nu a avut nicio scăpare, a fost ață”.

Horia Brenciu a fost impresionat de interpretarea Cristinei, comparând-o cu un produs fin, de lux, însă preferata antrenorului a fost Rania.

Tudor Chirilă s-a declarat extrem de bucuros de faptul că ceilalți antrenori au remarcat progresele înregistrate de concurente și a ales, în cele din urmă, să meargă mai departe cu Alexandra Căpitănescu.

„Nu pot să cred așa ceva! Nu m-am așteptat să trec mai departe, fiindcă vocea mea nu a fost la potențialul meu maxim”, a spus Alexandra.

Horia Brenciu și Smiley nu au fost de acord cu alegerea lui Chirilă, deoarece au considerat că Rania Petricescu merita să treacă mai departe.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni