• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Beti Iordăchescu, Cosmin Mariciuc, Delia Constantin. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Beti Iordăchescu, Cosmin Mariciuc, Delia Constantin. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Irina Rimes pune față în față trei voci rock și trei concurenți care vor face alegerea ei extrem de provocatoare: Beti Iordăchescu, Delia Constantin și Cosmin Mariciuc.

Gallery

​Momentul a fost deschis de Beti Iordăchescu și melodia ”Ignorance”, fiind urmată de Cosmin Mariciuc și ”Unholy”, ultima care a urcat pe scenă fiind Delia Constantin, care a cântat ”Come Together”.

Theo Rose: „Mi-a plăcut mai mult piesa lui Beti, dar, ca moment, mi-a plăcut, parcă, mai tare Delia, cum s-a așezat pe scenă, iar Cosmin m-a spart definitiv”.

Smiley ar merge mai departe cu Cosmin, deoarece i s-a părut că momentul lui a fost „cel mai inedit dintre toate trei”.

Tudor Chirilă: „Eu cred că sunt toate cele mai bune momente de la knockout-uri, de la Irina. Alegerile pieselor mi-au plăcut foarte mult. Să recomand pe unul dintre ei mi se pare un afront adus celorlalți doi”.

„Încă nu știu și, atunci când nu știu, îmi e frică, dar cred că o să merg mai departe cu Delia Constantin”, a spus Irina Rimes.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni