• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Andreea Oprea, Andrei Petruș și Melisa Antonesi. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Andreea Oprea, Andrei Petruș și Melisa Antonesi. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Provocarea celor trei este de a cânta fiecare în altă limbă. Melisa va cânta în limba turcă, Andreea Oprea va cânta în limba greacă, iar Andrei Petruș va interpreta o melodie în limba română.

Gallery

​Prima melodie cântată a fost ”Sar Penen”, de Andreea Oprea, fiind urmată de Andrei Petruș, cu piesa „Ce s-ar face inima”. Melisa Antonesi a încheiat cu melodia ”Așk”, momentul fiind aplaudat în picioare de Theo Rose și de Horia, antrenorii lor.

Tudor Chirilă s-a declarat „ cel mai emoționat de prima jumătate a Andreei”, în timp ce Smiley ar fi ales să meargă, mai departe, cu Melisa.

Irina Rimes: „Dacă mă întrebi pe mine, mi se pare că Andreea a avut cel mai bun moment dintre toți. Pe de altă parte, după părerea mea, vocea care ar trebui să continue în concurs e Melisa”.

Horia Brenciu și Theo Rose au ales să meargă, în live-uri, cu Melisa Antonesi.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni