• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Ana Stănciulescu, Alejandro Fernandez, Adrian Galbinu. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Ana Stănciulescu, Alejandro Fernandez, Adrian Galbinu. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Smiley îi pune împreună pe Ana Stănciulescu, pe Alejandro Fernandez și pe Adrian Galbinu, iar momentul a fost unul de excepție. Antrenorul a decis să îi dea o piesă rock lui Adrian Galbinu, numit de antrenorul lui „preotul”, fiind student la Teologie.

Gallery

​Adrian a cântat melodia ”Whole Lotta Love”, Alejandro Fernandez a interpretat piesa ”Golden Hour”; iar Ana Stănciulescu a cântat ”Clown”, care i-a ridicat în picioare pe Theo Rose și pe Smiley.

Theo Rose: „Ana m-a sensibilizat cel mai are dintre toți trei. A avut o emoție pe scenă extraordinară. Ce ai scos din tine cu piesa asta a fost nemaipomenit. E foarte greu să cânți cu nodul în gât. Ai dat cu piesa atsa de pământ. Bravo vouă!”.

„Ana chiar mi-a plăcut. A fost sinceritatea întruchipata. Emoția trece de orice notă”, a spus Horia Brenciu, în timp ce Chirilă și Irina Rimes și-au exprimat aprecierea pentru Ana.

„Sunteți toți foarte buni și cu toții ați evoluat. Am în capul meu niște elemente prin care departajez momentele, concurenții, dar voi le cam bifați pe toate”, a adăugat Smiley, care a ales să meargă mai departe cu Ana, care a transmis cea mai mare emoție.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni