• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Katia Florea, Maria Chideanu și Dana Baldovici. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Katia Florea, Maria Chideanu și Dana Baldovici. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Atenția pe care o au când vine vorba de ce transmis l-au făcut pe Tudor Chirilă să le pună împreună pe cele trei concurente, care au creat un moment de excepție.

Gallery

Prima care a urcat pe scenă a fost Dana Baldovici, cântând piesa ”Someone You Loved”, fiind urmată de Maria Chideanu, care a cântat „Știu că vei pleca”, ultima din acest knock-out fiind Katia Florea, care a interpretat ”Find Me”.

Smiley: „Mă gândesc cum să departajez fiecare performance în parte. Nu-mi dau seama. Nu… mi-e imposibil”. După câteva momente de gândire, antrenorul a ales-o pe Maria, fiind impresionat de cum a rueșit să se transpună pe scenă.

Irina Rimes: „Astăzi mi-a plăcut Katia. Chiar dacă a avut niște scăpări la voce, acolo sus, a fost greu de ținut. Totuși, mi-a plăcut foarte intenția ei de cântat”.

Horia Brenciu a apreciat momentul creat de Maria Chideanu, în timp ce Theo Rose nu poate alege între Dana Baldovici și Maria Chideanu.

„În primul rând, voi ați câștigat o luptă cu voi și oricare dintre voi pleacă acasă, are pusă o carte de vizită la «Vocea României» extrem de importantă pentru acest moment. Acum e un moment complicat pentru mine”, a spus Tudor Chirilă, înainte de a alege să meargă mai departe, în etapa live-urilor, cu Maria Chideanu.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni