• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Sara Cucu, IMBA, Sandro Machado. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Sara Cucu, IMBA, Sandro Machado. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Irina Rimes a pus împreună trei concurenți care „cântă foarte bine”, iar Sara Cucu, IMBA și Sandro Machando au dat tot ceea ce au avut mai bun, pentru a trece în etapa următoare.

Gallery

„Imba are o problemă cu vocea. Am rugat-o să nu mai cânte, ca să poată să cânte în seara asta”, a spus Irina Rimes.

Antrenorii le aleg concurenților piesele cu grijă și le pun în valoare abilitățile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare în ajutor, atunci când au probleme cu vocea. În această competiție, vocea este totul, așa că nu e loc de erori.

Dar, când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantăm că vei cânta precum finaliștii de la Vocea României, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare.

FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunţi cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

Prima piesă cântată a fost ”Habits” de către Sara Cucu, urmând Imba, care a cântat ”7 rings”, iar Sandro Machado a interpretat piesa „Copacul”.

Horia Brenciu: „Ce bogăție, ce bucurie, ce voci, ce interpretări, ce melodii! Nu știu cu cine să mă duc mai departe, dacă aș fi în locul tău. Toți trei sunt pregătiți pentru finală, toți trei sunt bestiali! Bravo, copii!”

Theo Rose a fost de părere că Irina, prin decizia de a-i da lui Sandro o piesă în limba română, a arătat „cât de mare e muzica noastră românească”, iar Tudor Chirilă a subliniat că alegerea dintre cei trei concurenți este foarte dificilă.

Irina Rimes a ales să îl ducă pe Sandro mai departe la „Vocea României, decizie care a lăsat-o în lacrimi, deoarece vede ca fiind foarte dur momentul în care trebuie să se despartă de concurenții pentru care a luptat la preselecții.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni