• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Silvia Vișinescu, Elisoa Cynthia și Gilberta Wilson. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Silvia Vișinescu, Elisoa Cynthia și Gilberta Wilson. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Theo Rose și Horia Brenciu aduc penultimul knock-out al acestui sezon, pentru următorul loc în etapa live-urilor luptându-se trei voci puternice.

Gallery

Prima concurentă care a urcat pe scenă a fost Silvia Vișinescu, interpretând melodia ”Anyone”, fiind urmată de Cynthia, care a cântat piesa ”Circle of Life”, iar ultima melodie a fost cântată de Gilberta Wilson și s-a intitulat ”Canção Do Mar”.

Smiley: „Fetelor, arătați minunat! Ne-ați purtat într-o călătorie pe globul pământesc. Voi, ca și voci, sunteți foarte, foarte bune. Nu știu cum o să departajeze antrenorii. Cred că cele mai bune au fost Silvia și Gilberta. Cred că Silvia a fost mult sigură decât Gilberta”.

Irina Rimes: „Pe mine m-a surprins Cynthia, ce-i drept. Mi-a plăcut foarte mult cum a început piesa. Pe de altă parte, cu Cynthia, sunt și un pic subiectivă, pentru că o iubesc și o văd, în continuare, ca pe cineva din echipa mea și m-am uitat la ea ca antrenorul ei”.

Tudor Chirilă a mărturisit că o preferă pe Gilberta, în timp ce Theo Rose le-a mulțumit tuturor pentru tot spectacolul creat. Horia Brenciu a fost și el impresionat de moment, declarând că toate au fost „demențiale”. 

Theo Rose și Horia Brenciu au ales să meargă mai departe cu Gilberta.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni