• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Ana Udroiu, Iustin Paraschiv, Alex Maxim. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Ana Udroiu, Iustin Paraschiv, Alex Maxim. Cine merge mai departe din echipa Smiley, în etapa live-urilor

Ultimul knock-out al acestui sezon are loc în echipa Smiley, între Ana Udroiu, Alex Maxim și Iustin Paraschiv, antrenorul fiind convins momentele de la „Vocea României” îi ajută pe cei trei concurenți să își vindece rănile din trecut.

Gallery

Primul moment al ultimului knockout a fost al Anei Udroiu, cu piesa „Marea”, fiind urmată de Iustin Paraschiv și interpretarea melodiei ”Iris”, iar ultima melodie a acestei etape a fost ”Jelem Jelem ”, cântată de Alex Maxim, care i-a ridicat în picioare pe Smiley și pe Irina Rimes.

Tudor Chirilă: „Dacă nu ăsta este sensul unui act de interpretare, să te urci pe scenă, să faci ca toate visele și să trezești o emoție în cei care stau și se uită la tine și să le smulgi urale, înseamnă că eu sunt degeaba pe scaunul ăsta. Eu cred că ăsta e sensul unei interpetări”.

Horia Brenciu este de părere că timbrul lui Iustin este unul special și „nu trebuie scăpat”, însă Smiley alege să meargă mai departe cu Alex Maxim.

„E o poveste de transformare în fluture. Trezește ceva în noi Alex când cântă și când performează pe scenă, pe care nu avem cum să o controlăm”, a explicat antrenorul său.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni