• Emisiuni
  • Vocea României
  • Laila Hafiz din nou la Vocea României: „O să vă arăt culisele emisiunii, emoțiile și toată pregătirea din spatele edițiilor live”

Laila Hafiz din nou la Vocea României: „O să vă arăt culisele emisiunii, emoțiile și toată pregătirea din spatele edițiilor live”

Laila Hafiz din nou la Vocea României: „O să vă arăt culisele emisiunii, emoțiile și toată pregătirea din spatele edițiilor live”

În doar câteva zile, vom spune: „să fie VOCE!” în primul LIVE din sezonul 11 Vocea României! Cum se pregătesc antrenorii, cât de emoționați sunt concurenții, dar și ce se întâmplă în culisele show-ului, ne va arăta Laila Hafiz, fostă concurentă, pe conturile ei de socializare.

„Am ieșit pe ușa de la Vocea României și am intrat pe geam, ca să fiu Vocea din Online! Eu o să vă arăt culisele emisiunii, emoțiile și toată pregătirea din spatele edițiilor live! Pentru concurenți, vreau să fiu dacă nu mama, sora din spate, să le aduc apă când au nevoie, ceva dulce când le pică energia, și să ne vedem în online ca voi să îi cunoașteți cât mai bine pe acești minunați talentați!”, a declarat Laila Hafiz.

Laila este actriță și creatoare de conținut cu peste 230 de mii de urmăritori în mediul online. Anul acesta am cunoscut-o la Vocea României, unde a întors două scaune și a mers în echipa Horia & Theo Rose. În parcursul ei în competiție, a ajuns și în echipa Irinei, după ce antrenoarea a salvat-o în urma momentului spectaculos din etapa Confruntărilor. Nu a mers mai departe în LIVE-uri, însă a trecut prin emoții alături de colegii ei, iar acum are ocazia să-i susțină, să fie alături de ei și să le arate celor de acasă ce se întâmplă în culise.

Nu ratați momente amuzante, emoții și imagini în premieră de la edițiile LIVE ale emisiunii pe paginile Lailei de TikTok și Instagram, dar și pe paginile oficiale Vocea României.

Ediția Vocea României de vineri seara poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni