• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie, este prima ediție LIVE

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie, este prima ediție LIVE

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie, este prima ediție LIVE

Vineri, de la 20:30, încep edițiile LIVE Vocea României! Cei 12 concurenți care au rămas în competiție sunt pregătiți să uluiască prin interpretări spectaculoase. O seară cu muzică 100% românească va răsuna în casele telespectatorilor. Antrenorii vor urca și ei pe scenă, iar surprizele pentru primul LIVE nu se vor opri aici.

În ”camera vocilor țapene” se va afla Alina Ceușan, care le va aduce telespectatorilor reacțiile emoționante ale concurenților care vor urca pe scenă. „Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României și de elementul de noutate pentru mine - ideea de LIVE. Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș și mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României și să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoție, așa că vă așteptăm în fața ecranelor să o trăiți 100% alături de noi”, a declarat Alina Ceușan.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Așadar, nu ezitați să vă votați favoritul pe https://voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni