• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României!

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României!

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României!

Aseară, Semifinala de la Vocea României a fost un adevărat show muzical! Cei opt concurenți au făcut scena să vibreze, iar antrenorii au creat senzație cu momentele speciale pe care le-au avut alături cei din echipele lor.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:56, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.7 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 14.5% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:43, peste 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Din echipa lui Tudor au urcat, aseară, pe scenă Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu care au făcut senzație cu interpretările lor. Însă, în urma voturilor celor de acasă, în marea finală de vinerea viitoare, va merge Alexandra Căpitănescu. Echipa Irina a surprins cu perfomance-urile celor doi concurenți, Delia Constantin și Vlad Musta. Publicul a decis, iar săptămâna viitoare ne revedem cu Vlad Musta. Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi, din echipa Horia & Theo Rose, le-au oferit emoție telespectatorilor, iar ei au votat: Melisa Antonesi merge în marea finală. În echipa Smiley a fost show oferit de Ana Stănciulescu și Alex Maxim. Cele mai multe voturi, însă au mers către Alex Maxim.

Nu ratați vinerea viitoare, de la 20:30, marea FINALĂ, unde vom afla, în urma voturilor celor de acasă, cine va câștiga titlul de Vocea României și premiul de 100.000 de euro. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE pe PRO TV și VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni