• Emisiuni
  • Vocea României
  • CONCURS Ghicește cine va primi trofeul Vocea României sezonul 11 și poți câștiga super premii

CONCURS Ghicește cine va primi trofeul Vocea României sezonul 11 și poți câștiga super premii

CONCURS Ghicește cine va primi trofeul Vocea României sezonul 11 și poți câștiga super premii

Mai sunt doar câteva zile până când vom afla numele câștigătorului Vocea României sezonul 11. Patru concurenți luptă pentru cel mai râvnit trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Vlad Musta, Alexandra Căpitănescu, Alex Maxim și Melisa Antonesi sunt concurenții care au ajuns în finala sezonului 11.  

Vocea României și Superbet ți-au pregătit un super concurs! Ghicește cine va fi marele câștigător al sezonului 11 și ai șansa să pui mâna pe unul dintre premiile oferite de Superbet.

Cum te înscrii la concursul nostru

Pentru a participa la concursul nostru trebuie să accesezi pagina https://concursvocearomaniei.protv.ro/, să selectezi dintre concurenții emisiunii Vocea României pe cel pe care îl consideri ca fiind marele câștigător al acestui sezon și să completezi formularul de înscriere.Fiecare participant se poate înscrie în concurs o singură dată. Dacă alegerea ta se dovedește câștigătoare, poți intra în posesia unor premii fabuloase oferite de Superbet.

Premiile puse în joc de Superbet

În total, Superbet ți-a pregătit 5 premii. Marele premiu constă într-un loc la lojă pentru un meci al echipei favorite din Superliga. Norocoșii care ghicesc numele câștigătorului de la Vocea României pot câștiga un tricou de suporter semnat de fotbalistul favorit care joacă în Superliga. Sunt în joc 4 astfel de tricouri. *Mai multe detalii poți găsi în regulamentul concursului.

Cum va fi desemnat câștigătorul

Câștigător al concursului va fi desemnat participantul care a ghicit numele celui care va câștiga Vocea României 2023. În cazul în care mai mulți participanți au ghicit numele câștigătorului, va fi desemnat câștigător al marelui premiu cel care s-a înscris primul în pagina de concurs, conform datelor înregistrate pe serverul care găzduiește pagina de internet a concursului. Următorii patru vor primi tricourile cu semnătura jucătorului favorit din Superliga.

Mult succes!

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni