• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Finala. Alex Maxim și Smiley au rupt scena cu legendara piesă „În lipsa mea”

Vocea României 2023: Finala. Alex Maxim și Smiley au rupt scena cu legendara piesă „În lipsa mea”

Vocea României 2023: Finala. Alex Maxim și Smiley au rupt scena cu legendara piesă „În lipsa mea”

Vineri seara, în cadrul finalei live Vocea României 2023, Alex Maxim luptă pentru marele trofeu și premiul de 100.000 de euro în trei performance-uri diferite: solo, alături de un invitat și împreună cu antrenorul lui, Smiley.

Gallery

„În lipsa mea” se află pe lista celor mai ascultate, îndrăgite și cunoscute piese din România! Smiley a cântat-o singur ani la rând, dar acum a venit momentul să împartă versurile cu nimeni altul decât concurentul din echipa sa care a reușit să ajungă în Marea Finală, Alex Maxim.

Smiley: „Mă bucur mult că l-am cunoscut pe Alex și l-am ajutat să treacă peste anumite traume. Sezonul ăsta nu este neapărat despre câștig la mine în echipă, ci despre depășirea anumitor traume.

Sper că le-am dat anumite momente care să îi ajute să treacă peste problemele pe care le au. Pentru Alex am ales special piesa asta”.

Alex Maxim și Adrian Minune, interpretarea absolut fabuloasă a piesei „Ederlezi”

Printre invitații supriză din această seară se află nimeni altul decât Adrian Minune.

Alex Maxim, tânărul finalist din echipa lui Smiley, a avut ocazia de interpreta celebra piesă „Ederlezi” pe scena emisiunii Vocea României alături de unul dintre cei mai iubiți cântăreți din toate timpurile, uimind de-a dreptul publicul!

Adrian Minune: „Vreau să le spun antrenorilor. Voi știți cât de mult vă iubesc? Mult de tot!”

Alex Maxim, interpretare solo impecabilă a piesei „I want to break free”

Emoții, bucurie și momente de neuitat în Finala Vocea României 2023!  Alex Maxim, concurentul din echipa lui Smiley, a impresionat în această seară publicul cu interpretarea celebrei piese „I want to break free”. Momentul său solo a fost profund apreciat:

Smiley: „Noi ne bucurăm când cântă, toți cei cinci antrenori. Nu pot să îmi imaginez ce este în sufletul lui, când a fost respins 11 sezoane”.

Tudor Chirilă: „Freddie Mercury este o provocare pentru oricine. Alex, mie îmi place de tine. Piesa asta ridică mereu probleme, dar mi se pare că tu ai adus-o la tine. Te felicit și să îți dea Dumnezeu baftă!”.

Irina Rimes: „Tu ai cel mai frumos parcurs la Vocea României pe care l-am văzut până acum”.

Horia Brenciu: „Intrarea a fost senzațională, bravo!”

Theo Rose: „Te urmăresc de când ai venit în emisiune. Vreau să te felicit că ai făcut momentul ăsta cu capul în față”

Smiley: „Pentru mine este o mare bucurie că te-am cunoscut. Cred că orice este posibil. Nu știu niciodată la ce să mă aștept. Ideea este că felul în care simți tu muzica este special. Ești extrem de talentat. Mă bucur că am ajuns împreună în finală”.

​​Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni