• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Finala. Vlad Musta și Dora Gaitanovici, ”I Don't Want to Miss a Thing”, o explozie de emoție pe scenă!

Vocea României 2023: Finala. Vlad Musta și Dora Gaitanovici, ”I Don't Want to Miss a Thing”, o explozie de emoție pe scenă!

Vocea României 2023: Finala. Vlad Musta și Dora Gaitanovici, ”I Don't Want to Miss a Thing”, o explozie de emoție pe scenă!

Vineri seara, în cadrul finalei live Vocea României 2023, Vlad Musta luptă pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro în trei performance-uri diferite: solo, alături de un invitat și împreună cu antrenoarea lui.

Gallery

Pentru ultimul său performance în finala Vocea României 2023, Vlad Musta a cântat alături de Dora Gaitanovici piesa lui Aerosmith, ”I Don't Want to Miss a Thing”

Vlad Musta a rupt scena cu piesa ”This Is the Man's World”

Pentru momentul solo, Vlad a ales, alături de Irina Rimes, să cânte piesa ”This Is the Man's World”.
Reacțiile antrenorilor nu s-au lăsat așteptate:
Smiley: ”E prima oară când te văd așa nebun pe scenă. Foarte bun momentul. Sunt mândru de ce ți-a ieșit”
Theo Rose: ”Vlad, ăsta e momentul tău de la Vocea României!”
Horia Brenciu: ”Oare cine va fi astăzi Vocea României? Mă bucur că ai menținut chitara, este un element forte”
Tudor Chirilă: ”Foarte mișto, ți-a sunat bine vocea. E un moment solid, bravo, felicitări”
Irina Rimes: ”Azi e ultima seară în care eu îți sunt antrenoare. Și de mâine îți sunt doar prieten. Mi-aș dori foarte mult să câștigi. Trofeul ăsta îți va da aripi. Indiferent dacă câștigi sau nu, eu o să fiu acolo”

​Vlad Musta și Irina Rimes au deschis, în mod spectaculos, show-ul, cu piesa ”Uptown Funk”

Vineri seara, finala live Vocea României 2023 a fost deschisă de Vlad Musta și antrenoarea lui, Irina Rimes. Aceștia au încântat publicul cu o interpretare senzațională a piesei Uptown Funk.

Vlad Musta este concurentul pe care Irina Rimes mizează pentru câștigarea titlului Vocea României și a premiului de 100.000 de euro.

Horia: ”E pentru prima dată când o văd pe Irina dansând. Este un moment istoric”
Theo: Mi se pare foarte tare că v-ați împrietenit așa bine. Îți doresc ca, împreună cu Irina, să câștigați Vocea României. Nu neapărat premiul, ci publicul
Smiley: ”Vă stă foarte bine împreună. Mie îmi place foarte tare Vlad. Îți stă foarte bine să cânți, arăți foarte bine și sper să mai am ocazia să lucrez cu tine”.

Tudor Chirilă: ”Un moment foarte fain de deschidere”.

​Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea Arta Actorului și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

Dacă îți place Vlad Musta și vrei să câștige Vocea României 2023, îl poți vota AICI !

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni