• Emisiuni
  • Vocea României
  • Prima reacție a Alexandrei Căpitănescu, după ce a câștigat Vocea României și 100.000 de euro. ”Ați făcut o minune în seara asta!”

Prima reacție a Alexandrei Căpitănescu, după ce a câștigat Vocea României și 100.000 de euro. ”Ați făcut o minune în seara asta!”

Prima reacție a Alexandrei Căpitănescu, după ce a câștigat Vocea României și 100.000 de euro. ”Ați făcut o minune în seara asta!”

Vineri seara, în cadrul unei finale live spectaculoase, Alexandra Căpitănescu de la echipa Tudor Chirilă a fost desemnată Vocea României 2023 și câștigătoarea marelui premiu de 100.000 de euro. Emoționată, aceasta a acordat un scurt interviu echipei protv.ro pentru a-și exprima primele gânduri după aflarea veștii, dar și recunoștința pentru cei care au susținut-o și votat-o.

”Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.
Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult.
Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”.

Alexandra Căpitănescu îi îndeamnă pe toți cei care își doresc să se înscrie pentru sezonul următor Vocea României: ”Îmi mențin teoria că e un mod foarte bun de a te căli. Iar sfatul meu este răbdare, muncă, pasiune. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta”.
Înscrierile se pot face AICI.

Alexandra Căpitănescu are și un mesaj pentru cei de acasă care au votat-o: ”Vă mulțumesc! Ați făcut o minune în seara asta!”

AVON le aduce mai multă încredere în sine concurenților de la Vocea României! AVON le oferă șansa să fie la înălțime. Și tu poți să strălucești pe scena vieții de zi cu zi! Cu produsele de la Avon Romania obții farmecul de care ai nevoie. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni