• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Căpitănescu este Vocea României 2023! Emisiunea a fost lider absolut de audiență aseară

Alexandra Căpitănescu este Vocea României 2023! Emisiunea a fost lider absolut de audiență aseară

Alexandra Căpitănescu este Vocea României 2023! Emisiunea a fost lider absolut de audiență aseară

Cel de-al 11-lea sezon Vocea României s-a încheiat, vineri seara, în aplauzele publicului care și-a ales câștigătorul. În urma voturilor celor de acasă, Alexandra Căpitănescu a fost desemnată cea mai bună voce a României în acest an. Emisiunea a fost aseară lider incontestabil de audiență.

Finala celei mai intense competiții a vocilor a arătat cum energia, puterea și emoția sunt doar câteva dintre elementele pe care fiecare concurent ajuns în această etapă a show-ului le are. Echipele Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo & Horia și Smiley au avut 12 reprezentații impresionante pe scenă, care au ajuns la inimile telespectatorilor.

Aseară, românii și-au votat favoritul din acest sezon: Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. În plus, acest titlu îi va aduce și invitația de a urca pe scena celebrului festival Electric Castle, în 2024. „Pentru mine, acest sezon de Vocea României a însemnat un carusel de emoții. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, informații, experiență, iar pentru mine asta contează cel mai mult. Mi-am dorit să profit de aceste momente și asta am făcut în finală, m-am simțit ca la un concert de-ale mele – cel mai frumos concert, cu cel mai frumos și numeros public. Mi-a plăcut că am avut ocazia să lucrez cu Tudor și îi mulțumesc lui, întregii echipe și tuturor celor de acasă! Eu nu am avut curaj să merg la Vocea României, așa că oamenii talentați trebuie să profite de această oportunitate fiindcă doar trecând prin această experiență și astfel de stări, poți ajunge un artist complex. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta!”, a spus Alexandra Căpitănescu.

Echipa Tudor Chirilă a câștigat pentru a șasea oară titlul de Vocea României, iar după succesul de aseară, antrenorul a declarat: „A fost un sezon extraordinar. A fost cea mai grea decizie la piesele Alexandrei, mai ales la piesa principală. Am ascultat mult, m-am conectat cu publicul și am înțeles că oamenii vor rock. Am închis un cerc început în 2014 cu Tiberiu Albu, care a cântat cu Irina Baianț, iar acum Alexandra cu partenerul Irinei, din musical, Adrian Nour. Sunt la al șaselea trofeu, este important să mă lupt pentru concurenții mei. Când oamenii vin cu mari speranțe, avem responsabilitatea față de ei, mai ales în finală. Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, band-ul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului care anul acesta m-a ghidat”.

Vocea României a fost vineri seară lider incontestabil de audiență și a condus topul preferințelor telespectatorilor înregistrând 6.9 puncte de rating și 26.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.0 puncte de rating și 15.1% share. La nivel național, peste 1.2 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:14, peste 1.4 milioane de români au urmărit drumul spre marele trofeu.

Au început înscrierile pentru sezonul 12 Vocea României! Toți cei care vor să facă parte din cel mai bun show al vocilor, să-și depășească limitele și să strălucească pe scenă, în fața a milioane de telespectatori, se pot înscrie pe inscrieri.protv.ro.
Vocea României – Doar vocea contează!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni