• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Codin Maticiuc, despre colaborarea cu Danny Trejo la Miami Bici 2: "Simt că am îmbătrânit doi ani din viață în semnarea acestui contract"

Codin Maticiuc, despre colaborarea cu Danny Trejo la Miami Bici 2: "Simt că am îmbătrânit doi ani din viață în semnarea acestui contract"

Prin invitații Vorbește lumea, dacă nu merg românii toți la Miami, a venit Miami la ei, vorba lui Shurubel.

Gallery

​Pelicula Miami Bici 2 îi readuce în prim plan pe Bilă (interpretat de Matei Dima, Aluaș BRomania) şi Piciu (interpretat de Codin Maticiuc), care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi îndeplini visul american.

Din distribuţie mai fac parte George Piştereanu –„ Selfie 69” și vedeta de la Hollywood, Danny Trejo. Dan „Danny” Trejo este extrem de cunoscut pentru numeroasele sale roluri de personaje negative, de mexicani și de americani nativi.

În emisiunea Vorbește lumea au stat la povești despre unul dintre filmele toamnei, Miami Bici 2, Codin Maticiuc, Jesus del Cerro și Adrian Enache.

Codin Maticiuc: "Simt că am îmbătrânit doi ani din viață în semnarea acestui contract cu Danny Trejo. El a fost prima noastră alegere. A zis DA din prima, de fapt managerul a zis, Gloria, pe care o visez noaptea și acum. După care luni de zile nu a semnat contractul. Ni s-a spus că e o practică, ăștia zic DA la din ăstea mici așa, apoi lasă contractul, nu-l semna, poate pică ceva mare. El joacă rolul principal negativ. Normal că e Danny Trejo principal negativ. Cardiologul șef! Pot să dau un spoiler mic? L-am omorât! Eu, cu mâna mea! (...) A acceptat, nu a pus pixul jos mult timp, însă și ne-am duc către alte vedete. Am fost în discuții cu Chuck Norris, Charlie Sheen, Pamela Anderson, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme (...) Doamne ajută să-l facem Miami Bici 3."

Jesus del Cerro: "Ce e mai important, prin acest film facem Romania great again (România grozavă din nou n.a)."

„Miami Bici 2” este, la acest moment, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată. Filmulul e lansat în cinematografe pe 24 noiembrie, după care poate fi urmărit în funcție de programul expus de fiecare cinematograf în parte. 

Gallery

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni