• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Misha Miller, la Vorbește lumea! De unde vine numele Misha și care e povestea celei mai recente piese?

Misha Miller, la Vorbește lumea! De unde vine numele Misha și care e povestea celei mai recente piese?

Misha Miller a venit la Vorbește lumea cu noua piesă, una care, după cum spune chiar ea, le dă fiori celor care o ascultă.

Înainte și după intrepretarea melodiei Brațele tale, un cântec extrem de sensibil, a stat de vorbă cu gazdele emisiunii. Întâi a spus de unde provine numele Misha - de la prenumele ei adevărat, Mihaela, transpus în varianta rusească. Puțini știu că numele din buletin al artistei este Mihaela Arsene.

VEZI ȘI GALERIA FOTO:

Gallery

​Legat de piesă, s-a amuzat la întrebarea " te gândești la nenorocit când compui așa ceva", dar a și povestit cu detalii:

"​Da, te gândești la nenorocit, dacă nu te gândești la nenorocit, nu scrii. Piesa a fost scrisă în cadrul unui camp, mi-am adunat toți prietenii, producătorii, writerii, artiștii, am plecat la munte, la Brașov, am stat acolo patru zile, afară ningea și toată lumea era în casă la căldură și i-am strâns acolo, lucrau de dimineața până seara. Am avut maximă inspirație, cred că a fost cel mai productiv camp. (...)Toată lumea îmi spune că mi s-a făcut pielea de găină când aude piesa. Fiori, goosebumps aud cel mai des."


​Misha Miller e artista care interpretează melodia „Un minut”, piesa reinterpretată cântată prima dată de trupa Hi-Q. Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio în primăvara-vara anului 2023. Încă din prima săptămână de difizare, melodia a avut peste 500.000 de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în Shazam România. Pentru piesă, a primit Discul de Platină pe 16 noiembrie.

Dincolo de cariera ei în industria muzicală, Misha a obținut două diplome de licență, la Facultatea de Științe Politice și la cea de Finanțe Bănci. În plus, Misha vorbește româna, engleza, franceza, rusa și spaniolă.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ INSTAGRAM MISHA MILLER

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni