10 ani de Instagram și primul World of Instagram Summit

10 ani de Instagram și primul World of Instagram Summit
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 Octombrie 2020
Data actualizare: 12 Octombrie 2020
Cum comunicăm în 2020 pe Instagram? Ce noutăți au apărut și cum va funcționa de acum încolo? Sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate la World of Instagram Summit.

Timp de cinci zile, în perioada 19-23 octombrie, de la 11.00 la 14.00, mai mulți experți în comunicare, manageri de departamente Social Media sau Instagrammeri vor discuta despre tot ce trebuie să știm despre Instagram în 2020. Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina World of Instagram, dar este necesară o înscriere în prealabil. 

Informații prețioase vor fi oferite de top specialiști în domeniu: Ioana Mănoiu, Ana Diceanu, Robert Katai, Marian Hurducaș, Ionuț Rusu, Cosmin Tudoran, Alex Grecu, Vlad Dumitrescu, Raluca Radu, Ruxandra Micșunescu, Mih Lovin, Ana Maria Udriște, Ana Maria Gheorghe, Roxana Diba, Liliana Popa, Anca Duse, Nicoleta Ababei, Sânziana Negru, Sinziana Maria Iacob, Laura Giurcanu, Alina Geavu sau Manuela Lupașcu! 

În cele cinci zile se va discuta pe următoarele subiecte: 

  • 19 OCTOMBRIE: STRATEGY AND CONTENT
  • 20 OCTOMBRIE: TIPS AND TRICKS
  • 21 OCTOMBRIE: COMMUNITIES
  • 22 OCTOMBRIE: HOW TO ON INSTAGRAM?
  • 23 OCOTMBRIE: INSTAGRAM AS A BUSINESS
Conținutul de calitate este în continuare de o mare importanță  când se discutăm despre comunități, dar un rol major îl are și storytelling-ul pe Instagram, influențat puternic de o dicție corectă și elemente de public speaking. Când privim Instagram ca un business, ecuația influencer-agenție-client este primordială. Așadar, este important să urmărim campanii de succes din care ne putem inspira sau mai puțin de success, din care putem învăța, spun organizatorii. 

Află mai multe detalii despre eveniment pe www.worldofinstagram.ro și pe pagina de Facebook World of Instagram. 


Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 15: Declarațiile lui Paul Diaconescu despre George Burcea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies