10 ani de la lansarea Instagram, sărbătoriți în România de comunitatea World of Instagram

10 ani de la lansarea Instagram, sărbătoriți în România de comunitatea World of Instagram
Instagram e nelipsit din viața creatorilor de conținut. FOTO: Shutterstock
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Septembrie 2020
Poze, Stories, IGTV și multă creativitate, toate își găsesc locul sub umbrela uneia dintre cele mai îndrăgite rețele sociale – I N S T A G R A M. La 10 ani de la lansarea rețelei sociale, comunitatea de instagrammeri din România pregătește un eveniment special.
Se fac 10 ani de când milioane de utilizatori din toată lumea își găsesc inspirația atunci când dau scroll feed-ul de Instagram. Pe 6 octombrie Instagram împlinește 10 ani, iar comunitatea de instagrammeri World of Instagram & pasionații de conținut creativ sărbătoresc!

Pe 6,7 și 8 octombrie World of Instagram organizează un proiect special - Portret de Instagrammer, împreună cu fotograful Cristian Șuțu, inițiator Foto Union, în cadrul mall-ului Mega Mall București! Un decor colorat și instagramabil așteaptă pasionații de Instagram să între în povestea Instagram și să realizeze un Portret adaptat anului 2020!
 

Doritorii sunt așteptați timp de 3 zile, între orele 17.00 - 21.00, la parterul Mega Mall, în baza programării în prealabil pe acest site și respectând toate condițiile impuse de situația actuală. O super exepriență fotografică, de care instagrammerii se pot bucura, alături de celelalte surprize pregătite împreună cu partenerii evenimentului.


 
Un decor instagramabil, o experiență fotografică unică, seturi de măști cu mesaje creative, toate sunt pregătite special pentru cei care trec pragul mall-ului în perioada 6,7 și 8 octombrie.
 
Profilul de Instagram merită un upgrade, iar locul potrivit este Portret de Instagrammer! Programarea se poate face AICI.
 
Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 10: Alina Pușcău și Octavian Ciovică, primele reacții după eliminare


 
FULLSCREEN
10 ani de la lansarea Instagram, sărbătoriți în România de comunitatea World of Instagram
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies