12 ore în direct cu Neal Donald Walsch, autorul cărților "Conversaţii cu Dumnezeu". Cum poți participa la eveniment

12 ore în direct cu Neal Donald Walsch, autorul cărților Conversaţii cu Dumnezeu . Cum poți participa la eveniment
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Decembrie 2020
Data actualizare: 04 Decembrie 2020
Anul acesta Moș Nicolae vine în Romania cu Neale Donald Walsch! Iar în tolba Mosului se găsește un pachet surpriză de susținere a publicului pentru a participa la conferința Conversaţii cu Dumnezeu - Fii Lumină în întuneric: 50% reducere la achizitia biletelor în perioada 30.11 – 05.12.2020.

Evenimentul de 12 ore va avea loc live pe 5 și 6 decembrie, între orele 17.00 și 23.00.  Conferinţa va prezenta şi explora totodată cu participanţii noua carte a lui Neale – “The God Solution / Soluţia Dumnezeu” – ce s-a lansat în Statele Unite ale Americii în data de 1 Decembrie 2020! Acces EXCLUSIV la material.

Oamenii se întreabă acum peste tot în întreaga lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale… „Unde este DUMNEZEU în toate acestea?! La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm cu toţii este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ?” La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale.

Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch, propune publicului o explorare profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vieții și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă? 

Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem – în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus? Deţine vreo tradiţie versiunea completă sau exactă? Cartea, de asemenea, explorează: singurul aspect al Divinității pe care majoritatea umanității pur și simplu nu poate, sau se teme să îl creadă – dar care ar putea schimba TOTUL.

Rezolvarea celei mai mari probleme prezentă astăzi în lume

Ce este ACUM absolut necesar pentru omenire? Răspunsul este ca omenirea să fie de acord asupra celui mai important subiect din istoria sa. Cea mai mare problemă prezentă astăzi în lume este că nimeni din cei care se află într-o poziție de putere sau de influență nu pare să știe care este natura situaţiei cu care ne confruntăm. Eșecul este evidențiat pretutindeni în lume, dar cauza ce îl produce este tratată ca fiind un mare mister. Problema este într-un cuvânt: alienarea, instrăinarea noastră de ceea ce suntem cu adevărat. Iar această separare o vedem peste tot în lume – între indivizi şi familii, între rase și naționalități, între sexe și persoane cu orientări sexuale diferite, între partide politice, între guvernele națiunilor și chiar între religii.

În această prezentare, care se bazează pe experiența trăirii ce a generat volumele Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch oferă o soluție într-un singur cuvânt, care, odată îmbrățișată de fiecare dintre noi, ar putea elimina conflictul (nu diferențele, ci conflictul) peste noapte.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies