2.2 milioane de români au trăit emoția meciului Germania – România! Luni seara, fotbalul spectacol continuă la PRO TV!

2.2 milioane de români au trăit emoția meciului Germania ndash; România! Luni seara, fotbalul spectacol continuă la PRO TV!
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Octombrie 2021
Data actualizare: 09 Octombrie 2021
Aseară, România a demonstrat că are puterea de a crea surprize în fotbalul mare și a încântat în prima repriză a meciului cu Germania, pe terenul acestora, din Hamburg. Din păcate, a doua repriză a scos la iveală forța nemților și aceștia au răsturnat scorul, reușind să câștige meciul cu 2-1.

În minutul 9, Ianis Hagi a reușit un gol superb, al doilea în primele cinci meciuri în tricoul echipei naționale. Jocul bun a continuat pentru tricolori, iar aceștia au mai avut câteva ocazii la poarta nemților pentru a majora avantajul. În minutul 52, Gnabry a reușit un gol din afara careului, egalând scorul. Ultimul gol al meciului a aparținut tot echipei Germaniei, în minutul 81, prin Muller. 

Meciul Germania - România a fost lider absolut de audiență. Partida a înregistrat 12.3 puncte de rating și 36.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 12.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 21:45 – 23:38, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.5 puncte de audiență și 38.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.5 puncte de rating și 11.7% share.

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au trăit suspansul meciului, iar în minutul de maximă audiență de la 22:16, aproape 2.6 milioane de români urmăreau PRO TV.

În ciuda înfrângerii de aseară și a clasării pe locul patru în grupă, românii păstrează șanse de calificare, principala condiție fiind o victorie în următorul meci. Luni, de la 21:45, în direct la PRO TV, pe teren propriu, România va întâlni Armenia. 

Uităm ce a fost și luptăm! Vrem la Campionatul Mondial!   

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies