5 Gang lansează al doilea show la Arenele Romane: două show-uri în 24 de ore, pe 1 iunie

5 Gang lansează al doilea show la Arenele Romane: două show-uri în 24 de ore, pe 1 iunie
Citeste mai mult despre: 5 Gang, arenele romane, show,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 06 Martie 2019
Data actualizare: 06 Martie 2019
După ce primul lor mare concert de la Arenele Romane a stabilit un record absolut pentru o trupă românească fiind sold out la scurt timp de la punerea în vânzare a biletelor, 5GANG lanseză acum, la cererea fanilor, al doilea show.

Așa se face că pe 1 iunie 2019, la Arenele Romane, fanii 5GANG vor avea parte de două show-uri în 24 de ore, Powered by Virgin Radio. Cel de-al doilea concert anunțat astăzi se va desfășura înaintea celui sold out de la ora 19.00. 

Numarul 1 în trending YouTube cu fiecare lansare, record de vizualizări, poziții de top în charturile digitale și record absolut de vânzări pentru o trupă românească la Arene Romane, tinerii de la 5GANG au devenit rapid idolii unei întregi generații.

Cererea mare din partea fanilor a adus astfel pe agenda tinerilor încă un concert la Arenele Romane, care se va desfășura tot pe 1 iunie. Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!