5 Gang lansează al doilea show la Arenele Romane: două show-uri în 24 de ore, pe 1 iunie

5 Gang lansează al doilea show la Arenele Romane: două show-uri în 24 de ore, pe 1 iunie
Citeste mai mult despre: 5 Gang, arenele romane, show,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 06 Martie 2019
Data actualizare: 06 Martie 2019
După ce primul lor mare concert de la Arenele Romane a stabilit un record absolut pentru o trupă românească fiind sold out la scurt timp de la punerea în vânzare a biletelor, 5GANG lanseză acum, la cererea fanilor, al doilea show.

Așa se face că pe 1 iunie 2019, la Arenele Romane, fanii 5GANG vor avea parte de două show-uri în 24 de ore, Powered by Virgin Radio. Cel de-al doilea concert anunțat astăzi se va desfășura înaintea celui sold out de la ora 19.00. 

Numarul 1 în trending YouTube cu fiecare lansare, record de vizualizări, poziții de top în charturile digitale și record absolut de vânzări pentru o trupă românească la Arene Romane, tinerii de la 5GANG au devenit rapid idolii unei întregi generații.

Cererea mare din partea fanilor a adus astfel pe agenda tinerilor încă un concert la Arenele Romane, care se va desfășura tot pe 1 iunie. Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies