A aflat că este înșelată cu ajutorul tehnologiei: „Am ascultat o întreagă noapte de întâlnire”

A aflat că este înșelată cu ajutorul tehnologiei: Am ascultat o întreagă noapte de întâlnire
Citeste mai mult despre: inselata, Alexa, tehnologie,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
Jessica Lowman este tânăra pe care tehnologia a făcut-o să conștientizeze că nu se află în relația potrivită. Iată cum a descoperit aceasta că este înșelată de partenerul său de viață!

În ultima perioadă, relațiile au devenit din ce în ce mai complicate, mai ales pentru persoanele non-conformiste, deschise la nou și dornice de aventură. Acest lucru este dovedit de numărul îngrijorător de divorțuri care au existat de-a lungul anilor. Deși există foarte multe motive care pot conduce la o despărțire, infidelitatea este de departe în topul celor mai întâlnite probleme în cuplu. 

Jessica Lowman este tânăra care a aflat că este înșelată din greșeală! Aceasta deținea în casă o boxă extrem de populară în rândul tinerilor, denumită Alexa. Noua tehnologie nu doar că efectua anumite acțiuni (precum pornirea sau oprirea muzicii sau setarea alarmei), ci și înregistra permanent ceea ce se discuta în locuință. 

Astfel, într-o zi, ascultând înregistrările boxei inteligente, Jessica a găsit mai multe fișiere în care partenerul ei de viață se afla acasă cu o altă femeie. Ea a postat pe TikTok întreaga experiență, iar videoclipul a devenit imediat viral, obținând peste 202k aprecieri. 
 

@jessicalowman1 #EndlessJourney #cheatersgettingcaught #alexa #exboyfriend #liar #cheatingboyfriend #alexacaughtyou ♬ original sound - Jessica Lowman


“Așa mi-am prins fostul iubit înșelându-mă, nici măcar nu știam că Alexa a stocat asta.”, a scris ea pe TikTok. 

Se pare că videoclipul Jessicăi a făcut furori în mediul online, acolo unde și alte femei au dezvăluit că au aflat de infidelitatea partenerilor de viață datorită tehnologiei.

“Este exact același mod în care am aflat și eu! Am ascultat o întreagă noapte de întâlnire.”, a scris o utilizatoare a aplicației TikTok.

Sursă foto: ScreenShot TikTok

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul acesta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies