A crezut că pandemia e o farsă, dar 13 membri ai familiei lui s-au îmbolnăvit de Covid-19

A crezut că pandemia e o farsă, dar 13 membri ai familiei lui s-au îmbolnăvit de Covid-19
Tony Green regretă decesul membrilor familiei sale. FOTO: YouTube/ABC News
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Octombrie 2020
Data actualizare: 15 Octombrie 2020
Un bărbat din Texas, care a luat în derâdere măsurile de protecție anti-coronavirus impuse de autorități, spune că și-a schimbat complet optica după ce doi membri ai familiei sale au murit de Covid-19.

Tony Green (43 de ani) este unul dintre cele câteva miliarde de pământeni care, în primăvară, nu au crezut în existența virusului ucigaș care ne-a schimbat complet viețile. Spunea mereu că această criză medicală e inventată de virusologi și exagerată de mass media. 

În iunie, a organizat o masă în familie, la care a invitat rude apropiate și mai îndepărtate, pentru a petrece timp împreună după carantina care i-a ținut departe. La câteva zile distanță, toți membrii familiei sale (6 la număr) și alte 8 rude s-au îmbolnăvit de Covid-19.

El a ajuns la spital cu simptome grave, virusul afectându-i sistemul nervos. Din păcate, socrul lui și mama acestuia nu și-au revenit și au murit în spital. Acum, după ce a trecut peste experiența terifiantă a infecției cu noul coronavirus, Tony Green și-a schimbat radical părerea despre pandemie.

Sentimentul pe care îl am e același pe care l-ar avea un șofer beat care și-ar ucide familia”, a mărturisit Green pentru CNN. Bărbatul militează acum pentru purtarea măștii în spațiile publice și păstrarea distanței fizice. 

FOTO: CNN.com

Chiar dacă ceilalți membri ai familiei sale s-au vindecat, Green nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție care l-a cuprins când a aflat diagnosticul.

Câți oameni s-ar fi îmbolnăvit dacă nu aș fi găzduit acea masă de weekend? Unul? Poate doi? Durerea vine în valuri, dar vina aceea va rămâne”, s-a confesat americanul în The Washington Post.

Fotografi: YouTube/CNN/ABC News

Vezi și VIDEO: 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodată cu...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies