A dispărut Daniel Scorpie, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din România

A dispărut Daniel Scorpie, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din România
Citeste mai mult despre: daniel scorpie,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 06 Octombrie 2022
Daniel Scorpie, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sporitivi din România, expert pe campionatul de fotbal din Italia, a dispărut pe 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, acolo unde Daniel Scorpie scria aproape zilnic, bărbatul poate manifesta pierderi de memorie, iar cei care îl văd sunt rugați să sune de urgență la numărul 112 și să anunțe autoritățile.

Ultimul loc în care a fost văzut Daniel Scorpie înainte să dispară a fost cartierul Militari, în zona Uverturii. Jurnalistul era și comentator la Digi Sport.

Iată mai jos mesajul celor de la Gazeta Sporturilor:

„Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București - zona Bd. Uverturii, cartier Militari.
Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.
Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.
Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112”

Pe site-ul Gazeta Sporturilor, Daniel Scorpie avea și o descriere în care apăreau locurile în care a muncit și ce experiență are:

„Trebuia să fie inginer de Politehnică, atras de electronică și cercetare, dar Revoluția și pasiunea ascunsă pentru fotbal i-au deviat drumul în carieră.
A intrat în presa sportivă în 1993, mai întâi la Pronostic Sportiv, apoi la Fotbal Plus. Au urmat Sport XXI, Sport Magazin, Ziarul Financiar, Pro Sport. A trecut prin toate etapele meseriei, tehnoredactare, corectură, reporter de teren și pe alte sporturi. În prezent scrie la Gazetă despre fotbal internațional, dar a relatat timp de 3-4 ani și meciuri din Liga 1.
Are o vastă experiență în TV. Comentează meciuri din Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Premier și alte campionate de top. Din 2007 la Boom TV, Telesport, Sport Klub și Digisport, peste 2.000 de jocuri în portofoliu. Invitat la emisiunile de analiză "Fotbal European" la Digisport.
Specialist pe Serie A, pe care o mănâncă pe pâine de trei decenii”

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies