A început Ziua de Curățenie Națională! Let's Do It, România se desfășoară acum, iar echipa PRO TV este prezentă

A început Ziua de Curățenie Națională! Let s Do It, România se desfășoară acum, iar echipa PRO TV este prezentă
A început marea curățenie, în țară, în cadrul cele mai mari mișcări sociale din România. Cunoscută în 150 de țări sub numele "Let's Do It, World", campania luptă împotriva uneia dintre problemele de mediu extrem de presante: deșeurile.

Valul de acţiuni de curăţenie a început în Nouă Zeelandă și va urma soarele prin 24 de fusuri orare şi se va încheia 36 de ore mai târziu în Hawaii. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populaţia Globului în această activitate.

310 000 de voluntari din toate județele României s-au înscris să facă parte din această mișcare și au ieșit deja la treabă. Printre ei se numără vedetele PRO TV, care au început deja munca și care ne îndeamnă să atingem, împreună, obiectivul de anul acesta: 1 000 000 de români la Let's Do It, România.
 Alex Dima, Rareș Năstase, Irima Rimes, Monica Bârlădeanu, Amalia Enache și mulți alții s-au alăturat campaniei și invită și alți români că împreună să curățăm locul în care trăim. 

Parteneri instituţionali în România sunt Ministerul Mediului, Ministerul Apelor şi Pădurilor şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Parteneri nonguvernamentali: AIESEC, ANOSR, CNE, CTR, Cercetaşii României, Federaţia VOLUM, Grup PONT, JCI, UOSMR, FDSC.

Din 2010 şi până în prezent, “Let’s Do It, România!” a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acţiuni de curăţenie naţională şi peste 50.000 de elevi şi părinţi în proiecte de educaţie ecologică, fiind curăţate 18.000 de tone de deşeuri. 

FULLSCREEN
A început Ziua de Curățenie Națională! Let's Do It, România se desfășoară acum, iar echipa PRO TV este prezentă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO