A murit Alexandru Arșinel. Actorul de 83 de ani s-a stins din viață la Spitalul Universitar

A murit Alexandru Arșinel. Actorul de 83 de ani s-a stins din viață la Spitalul Universitar
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Septembrie 2022
Data actualizare: 29 Septembrie 2022
Actorul Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar de Urgență din București din cauza unor probleme cardiace.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, miercuri, iar informația a fost confirmată de fiul său, Bogdan, anunță Fanatik. Actorul fusese internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Capitală, la jumătatea lunii septembrie.

Atunci, medicii au precizat că nu era o problemă gravă. „Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, a fost transferat la Terapie Intensivă. Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au declarat reprezentanții spitalului.

În vara acestui an, Alexandru Arșinel a fost internat într-o clinică privată, din cauza problemelor de sănătate. La începutul lunii septembrie, actorul se afla într-un centru de îngrijiri paleative.

Alexandru Arșinel a fost directorul artistic al Teatrului Contantin Tănase până în luna februarie a acestui an, însă primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul. 

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies