A murit Coolio, rapperul care a făcut celebră piesa Gangsta’s Paradise

A murit Coolio, rapperul care a făcut celebră piesa Gangsta rsquo;s Paradise
Coolio avea 59 de ani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Coolio, a murit Coolio, Gangstas Paradise,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Septembrie 2022
Data actualizare: 29 Septembrie 2022
Legendarul rapper al anilor ’90 s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, anunță managerul și prietenul său, Jarez Posey. Conform TMZ, Coolio a murit în casa unui prieten, iar circumstanțele fac acum obiectul unei anchete.

Coolio a murit miercuri, în jurul orei 17:00, a anunțat managerul său. Artistul, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a fost resuscitat vreme de 45 de minute, în urma unui apel de urgență lansat din reședința unui prieten.

Când au ajuns la fața locului, paramedicii l-au găsit pe Coolio în stare de inconștiență. Ei au stabilit că moartea sa a avut loc înainte de ora 17:00. Cauza decesului este încă investigată. Până acum se știe că oamenii legii nu au găsit la fața locului droguri sau alte substanțe interzise. 

Suntem întristați de pierderea prietenului și clientului nostru drag, Coolio, care a murit în această după-amiază”, a anunțat impresarul rapperului, Sheila Finegan, anunță CNN.

Coolio a câștigat notorietatea cu piese precum Fantastic Voyage și Gangsta’s Paradise. Cea de-a doua, lansată odată cu albumul cu același nume din 1995, s-a aflat pe coloana sonoră a filmului Dangerous Minds.

Piesa a fost numărul 1 în clasamentul US Billboard la capitolul vânzări, în 1995. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies