A murit după ce a așteptat șase ore ambulanța! Povestea tragică a unei mame de 47 de ani

A murit după ce a așteptat șase ore ambulanța! Povestea tragică a unei mame de 47 de ani
Citeste mai mult despre: donna gilby, ambulanta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Februarie 2020
Data actualizare: 05 Februarie 2020
Nu doar în România există probleme foarte mari cu sistemul de sănătate, iar acest lucru ni l-au demonstrate recent jurnaliștii de la Daily Mail.

Potrivit sursei citate, o femeie din Țara Galilor a murit înainte de Crăciun după ce a așteptat aproximativ șase ore ambulanța. Femeia în vârstă de 47 de ani, pe numele ei Donna Gilby, care avea și un copil, a plecat de acasă în dimineața zilei de 17 decembrie, însă a căzut pe stradă și și-a fracturat piciorul, nemaiputând să se miște.

Femeia a sunat la ambulanță și a așteptat fără success ca medicii să vină să o ajute. Din păcate, ea nu a putut fi mișcată deoarece acuza dureri foarte mari și la coloană, astfel că a trebuit să rămână pe asfaltul rece. Timp de șase ore, cât a durat până ambulanța a ajuns la ea, femeia a primit ajutor doar din partea oamenilor care au trecut pe lângă ea, dându-i pături și băuturi calde pentru a nu i se face frig.

Rudele femeii au afirmat că, atunci când au sunat pentru prima dată la ambulanță, li s-a comunicat că sunt foarte multe urgențe și că vor primi ajutor în cel mai scurt timp posibil. Din păcate, odată cu trecerea timpului, lui Donna Gilby i s-a făcut tot mai rău, iar aceasta a decedat la doar câteva ore după ce a ajuns la spital, din cauza unui atac de cord.

„Nu am putut face nimic pentru Donna. Și-a pierdut cunoștința de mai multe ori, dar nu am putut să o mutăm de pe asfalt, din cauza durerilor mari pe care le acuza. Am sunat de foarte multe ori la ambulanță, însă aceasta și-a făcut apariția abia după șase ore. Sunt șocat, nu pot să cred că a murit. A lăsat în urmă o fetiță în vârstă de 11 ani”, a spus tatăl femeii.

foto: Facebook Donna Gilby

Vezi și: Giani a fost răpit de ambulanța neagră
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies