A murit fratele lui Cezar Ouatu. „Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu”

A murit fratele lui Cezar Ouatu. bdquo;Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu
Cezar și Theodor Ouatu. FOTO: Cezar Ouatu Facebook
Cezar Ouatu și-a pierdut fratele mai mare, care s-a stins din viață duminică. Contratenorul a anunțat pe rețelele sociale vestea tristă a dispariției lui Theodor Ouatu.

Fratele mai mare a lui Cezar Ouatu s-a stins din viață duminică. Contratenorul și-a anunțat prietenii și admiratorii că trece prin momente grele.

Citește și

O zi grea pentru mine... Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu !!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!!

Pentru toți cei care vor să aprindă o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești și înmormântat marți cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani”, a scris Cezar Ouatu pe rețelele sociale.

Theodor Ouatu avea talent muzical, dar se formase ca militar. A absolvit Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și avea grad de locotenent-colonel. Era practicant de Aikido, dar cânta uneori împreună cu fratele lui, Cezar.

Într-o postare pe Facebook, Cezar i-a dedicat fratelui său un colind înregistrat recent.

Am înregistrat acest colind sacru minunat acum 5 zile pentru voi toți de Sfintele Sarbători de Crăciun!!! L-am ascultat și eu acum și mă gândesc cât de mult i-ar fi plăcut fratelui meu iubit și de aceea fiecare sunet vreau să-l insoțească acolo sus către o lume mai bună!!! Te iubesc mult eroul meu, Ouatu Theodor”, a scris muzicianul.

În 2010, tatăl celor doi, flautistul Florin Ouatu, a murit în urma unui infarct.

Fotografii: Cezar Ouatu/Theodor Ouatu Facebook

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE: Papanași fierți și papanași prăjiți

FULLSCREEN
A murit fratele lui Cezar Ouatu. „Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies