A murit înainte să afle că a câștigat la loterie, unde marele premiu era de 7,9 milioane de lire sterline

A murit înainte să afle că a câștigat la loterie, unde marele premiu era de 7,9 milioane de lire sterline
Citeste mai mult despre: loterie castig, loteria codurilor postale,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Martie 2022
Data actualizare: 01 Martie 2022
Andrew Gillion a jucat toată viața la Postcode Lottery (Loteria Codurilor Poștale din Marea Britanie). Bărbatul a murit chiar înainte să afle că se numără prin norocoșii care vor primi o parte din marele premiu de 7.9 milioane de lire sterline (aproximativ 9,5 milioane de euro).

Scoțianul de 59 a căzut pe scări și și-a fracturat gâtul în casa unui prieten, în ajunul Anului Nou. El a fost transportat la spital și operat de urgență, însă la câteva zile a murit pe patul de spital. 

Fiica lui Andrew, Lisa Thompson, a povestit pentru Daily Record că la scurt timp după înmormântarea tatălui ei, un plic auriu de la loterie a ajuns la casa acestuia din North Lanarkshire, Scoția.

Așa a aflat că tatăl ei se numără printre cei care vor primi o parte din jackpot-ul de aproximativ 9,5 milioane de euro de la Postcode Lotery. Suma minimă pe care o poate primi un câștigător este de 1.000 de lire sterline.

Mamă a trei copii, Lisa a declarat: “Inițial am fost devastată. Mi-am imaginat cum aș fi primit telefon de la el să-mi spună că a câștigat. Primul lui gând ar fi fost să ne rezerve tuturor o vacanță. Sunt tristă că nu e aici să se bucure de asta cu noi. E un ultim cadou pe care ni l-a făcut (...). Au fost atât de multe semne de când ne-a părăsit. Sunt sigură că am se uită și spune: vezi, ți-am zis eu”. 

Lisa și-a amintit că și-a tachinat tatăl de Crăciun, când prima felicitare pe care a deschis-o a fost cea de Loteria Codurilor Poștale. 

“Râdeam de el pentru că prima lui felicitare de Crăciun era de la ei. Tot ceea ce îmi amintesc că a spus este: „Ei bine, nu vei râde când voi câștiga!”, a mai spus femeia. 

Loteria Codurilor Poștale este o loterie cu abonament. Cetățenii se înregistrează și plătesc lunar pentru a participa cu un bilet. Biletul se bazează pe un cod poștal, care este adesea codul poștal al casei jucătorului. Codul poștal reprezintă de obicei un grup de case și poate exista mai multe bilete câștigătoare. 

Din suma uriașă, Lisa a primit aproape 10.000 de euro (8.092 lire sterline), potrivit Daily Record. Cea care a mers să ridice cecul câștigător este chiar nepoata lui Andrew.

“Suntem încântați Nu am vorbit încă despre ce vom face exact cu toți banii, dar probabil o vacanță în Florida. Acolo ne-am căsătorit și am o mulțime de amintiri uimitoare acolo cu tatăl meu”, a mai declarat Lisa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!