A treia zi de NEVERSEA 2019. Jessie J, aclamată de 65.000 de fani: „Aș fi vrut să stau mai mult” - VIDEO

A treia zi de NEVERSEA 2019. Jessie J, aclamată de 65.000 de fani: Aș fi vrut să stau mai mult - VIDEO
Citeste mai mult despre: Jessie J, neversea, neversea 2019, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iulie 2019
Data actualizare: 07 Iulie 2019
S-a scurs și a treia zi de NEVERSEA 2019. Sâmbătă a fost ziua cea mare pentru fanii artistei britanice Jessie J, care ne-a acordat un interviu în exclusivitate înainte de a urca pentru prima dată pe scena festivalului de la Constanța.

Jessie J a făcut un spectacol pe cinste la NEVERSEA 2019, iar prestația fanilor a fost peste așteptările ei. Artista britanică a mai fost în România, anul trecut, când a cântat pe scena altui mare festival de la noi.

Știe cum e publicul din România și are doar cuvinte de laudă la adresa românilor. „Îmi place România. Nu mă întorceam dacă nu-mi plăcea. Uite, port steagul românesc! Sunt atâtea de făcut aici. Pe drumul dinspre hotel erau atâtea lucruri de făcut. Aș fi vrut să stăm mai mult”, i-a spus Jessie J colegei noastre Cătălina Oprea.

După show-ul exploziv, artista britanică a avut și mai multe motive să mulțumească organizatorilor pentru că au invitat-o la NEVERSEA 2019.

„Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive, pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat”, a declarat Jessie J.”

Anul trecut, Jessie J a invitat o fată de 10 ani din România să cânte cu ea pe scenă. Un an mai târziu, Adelia s-a înscris la Românii au talent, unde a impresionat tocmai cu o piesă care îi aparține lui Jessie J – Masterpiece

Cântăreața britanică a fost întrebată cum se simte știind că acel gest făcut de ea a încurajat-o pe româncă să ia în serios muzica. Vezi reacția ei în interviul de mai jos!

NEVERSEA 2019: 65.000 de fani în a treia zi

Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele torturilor, Steve Aoki. Artistul s-a simțit atât de bine aseară pe scena de la NEVERSEA, încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei.

„NEVERSEA se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă UNTOLD. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici ăi de fiecare dată mă încarc pozitiv la NEVERSEA”, a declarat Steve Aoki.

DJ-ul american KSHMR le-a oferit aseară o surpriză celor 65.000 de fani prezenți în a treia zi și a remixat o piesă din repertoriul tradițional românesc - „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat fiecare vers. Artistul iubește România și, mai mult decât atât, a încercat să vorbească cu fanii în limba română.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies