Abonamente la preț redus pentru NEVERSEA 2020. Când se pun în vânzare tichetele

Abonamente la preț redus pentru NEVERSEA 2020. Când se pun în vânzare tichetele
Atmosfera a fost superbă la NEVERSEA 2019. FOTO: Neversea
Citeste mai mult despre: NEVERSEA 2020, abonamente, Danny Vila, neversea,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Octombrie 2019
NEVERSEA revine în 2020 pe Litoralul Mării Negre între 2 și 5 iulie, iar organizatorii au anunțat scoaterea la vânzare a primelor abonamente.

Primele abonamente la festivalul de la Constanța vor fi scoase la vânzare la un preț special marți, 22 octombrie 2019, ora 14.00, pe site-ul www.neversea.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente, spun organizatorii. 

Abonamentele General Acces Basic sunt la prețul special de 94 de euro, plus taxe, din prețul întreg de 144 de euro, plus taxe. La această variantă de abonament, fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. 

Abonamentele General Acces Flexi costă 99 de euro, plus taxe, din prețul întreg de 159 de euro, plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele. 

Citește și: Prima zi de NEVERSEA 2019. INNA și ATB dezvăluie cum a fost atmosfera

Abonamente General Access Risk Free sunt la prețul de 104 euro, plus taxe, din prețul întreg de 159 de euro, plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Abonamente VIP la NEVERSEA 2020

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 210 euro, plus taxe, din prețul întreg de 260 de euro, plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Toate abonamentele pot fi achiziționate de pe neversea.com. 

Cum a fost NEVERSEA 2019

Ediția din 2019 a fost un real succes. În cele patru zile de festival, peste 240.000 de participanți din țară, dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene. 

Vezi și VIDEO: Interviu EXCLUSIV cu Danny Vila la NEVERSEA 2019

Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

FULLSCREEN
Abonamente la preț redus pentru NEVERSEA 2020. Când se pun în vânzare tichetele
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO