Actor din Slumdog Millionaire și Viața lui Pi, decedat la 53 de ani

Actor din Slumdog Millionaire și Viața lui Pi, decedat la 53 de ani
Irrfan Khan suferea de o boală gravă. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Aprilie 2020
Data actualizare: 29 Aprilie 2020
Starul de cinema indian Irrfan Khan a decedat, marți, într-un spital din Mumbai. Actorul suferea de o boală gravă, diagnosticată în februarie 2018.

Irrfan Khan, actorul care a jucat în celebrele filme Slumdog Millionaire (Vagabondul milionar) și Viața lui Pi, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Cauza morții a fost o infecție la nivelul colonului, pe fondul unei tumori neuroendocrine diagnosticată în 2018.

Starul indian a murit la 4 zile după mama lui. Mai multe celebrități de la Bollywood au transmis mesaje de condoleanțe.

Celebrul actor Akshay Kumar a fsot primul care și-a exprimat public regretul pentru dispariția prematură a colegului său de breaslă.

Priyanka Chopra a dezvăluit că Irrfan Khan a inspirat mulți actori tineri și că industria cinematografică îi va simți lipsa.

Charisma pe care ai adus-o în tot ce ai făcut a fost magie pură. Talentul tău a deschis calea pentru atât de mulți”, a scris actrița pe Twitter.

Un reprezentant al familiei a transmis un mesaj pentru toți cei care nu știau de suferința actorului.

După ce a fost lovit de fulger în 2018 cu vestea că are o formă rară de cancer, și-a trăit viața așa cum a primit-o și a luptat în multe bătălii care au venit cu ea. Înconjurat de dragostea familiei lui, de care i-a păsat cel mai mult, a plecat la ceruri lăsând o moștenire adevărată. Cu toții ne rugăm și sperăm că și-a găsit liniștea”, au spus aceștia, conform The Sun

Irrfan Khan a jucat în Slumdog Millionaire alături de Dev Patel, film în care a avut rolul ofițerului de poliție care l-a interogat pe Jamal Malik. În februarie 2009, filmul a primit 8 premii Oscar, printre care și cel pentru cel mai bun film.

În Viața lui Pi, Irrfan Khan a jucat rolul lui Piscine Molitior (Pi) la vârsta maturității. Filmul a câștigat 4 premii Oscar și a fost nominalizat la 11 categorii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies