Actorul Jay Pickett, din serialul General Hospital, a murit în timpul filmărilor unei noi producții

Actorul Jay Pickett, din serialul General Hospital, a murit în timpul filmărilor unei noi producții
Jay Pickett avea 60 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 August 2021
Data actualizare: 02 August 2021
Șoc în lumea flmului! Actorul Jay Pickett a murit la filmările pentru drama „Treasure Valley”, iar colegii nu l-au mai putu salva. Primele informații arată că starul seriei General Hospital s-a stins în urma unui stop cardiac.

Nu există o explicație oficială pentru moartea sa, dar se pare că e vorba de un stop cardiac”, a dezvăluit Travis Mills, regizorul filmului Treasure Valley

Jay Pickett avea 60 de ani și se pregătea să filmeze pentru viitorul său film. Conform regizorului Travis Mills, moartea actorului a fost fulgerătoare și a survenit în timp ce era călare pe un cal, înaintea unei scene de film.

Toți care erau de față au încercat din răsputeri să-l țină în viață. Inimile noastre sunt distruse și suntem în doliu pentru familia lui, care e devastată de această tragedie”, a scris acesta pe pagina de Facebook a filmului.

Jay Pickett a debutat în cinematografie în 1989, în pelicula Rush Week, însă e cunoscut pentru rolurile sale din serialele Days of Our Lives, Port Charles și General Hospital.

Actorul era căsătorit Elena Bates, cu care are două fiice și un fiu.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!