Actorul rus Serghei Puskepalis a murit în timp ce mergea spre Ucraina într-o mașină blindată

Actorul rus Serghei Puskepalis a murit în timp ce mergea spre Ucraina într-o mașină blindată
Citeste mai mult despre: Serghei Puskepalis, Ucraina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Septembrie 2022
Data actualizare: 21 Septembrie 2022
Serghei Puskepalis, actor cunoscut din Rusia și totodată director artistic al Teatrului Dramatic din Iaroslavl, a murit pe 20 septembrie 2022 într-un accident auto, în timp ce mergea spre Ucraina într-o mașină blindată.

Potrivit presei de peste hotare, Serghei Puskepalis trebuia să ajungă în Donbas, acolo unde voia să livreze ajutor umanitar militarilor pro-ruși. „Serghei Puskepalis a murit într-un accident de circulaţie împreună cu şoferul, în timp ce transferau un microbuz blindat Ford Transit la Moscova, unde vehiculul trebuia să fie vopsit în camuflaj pentru a fi livrat armatei în Donbas”, au spus surse din poliție.

TASS, agenţia rusă oficială de presă, a confirmat că atât șoferul, cât și actorul Serghei Puskepalis, în vârstă de 56 de ani, au murit în accidentul auto care a avut loc în regiunea rusă Rostov.

De-a lungul carierei, Serghei Puskepalis a jcuat în zeci de filme rusești și a primit, în anul 2010, Ursul de Argint pentru cel mai bun actor, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

foto: captură Twitter

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies