Actorul Ryan Grantham, din serialul Riverdale, închisoare pe viață pentru uciderea mamei sale

Actorul Ryan Grantham, din serialul Riverdale, închisoare pe viață pentru uciderea mamei sale
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Septembrie 2022
Data actualizare: 23 Septembrie 2022
Are doar 24 de ani, dar își va petrece restul zilelor după gratii. Actorul Ryan Grantham, din serialul Riverdale, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a recunoscut că și-a ucis mama.

Ryan Grantham și-a împușcat mama în ceafă, pentru a o scuti de durerea pe care ar fi putut-o resimți după punerea în aplicare a planului său diabolic. Actorul de 24 de ani intenționa să-l asasineze pe premierul canadian Justin Trudeau și nu voia ca mama lui să fie martoră la oribila crimă.

Așa că, în martie 2020, a împușcat-o în ceafă, în timp ce ea cânta la pian, scrie Daily Mail.

Conform sursei citate, actorul din serialul Riverdale nu va avea dreptul să depună cerere de eliberare condiționată vreme de cel puțin 14 ani. El a pledat vinovat de crima de care e acuzat.

După ce și-a ucis mama, Ryan Grantham s-a urcat în mașină și a condus până la reședința premierului canadian, înarmat cu trei pistoale, muniție și 12 cocktailuri Molotov.

Nu și-a dus planul la îndeplinire, fiindcă s-a răzgândit pe drum. În locul premierului canadian, actorul și-a ales alte ținte, civile. A renunțat și la acest plan și s-a predat poliției din Vancouver în acea zi.

Actorul criminal s-a filmat după uciderea mamei

Procuratura a depus la dosar o probă convingătoare împotriva tânărului actor: o filmare realizată chiar de el. După ce și-a ucis mama, Ryan Grantham a mărturisit totul într-o înregistrare video realizată cu o cameră GoPro.

Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu”, spune actorul în clipul video.

El a fost evaluat psihiatric, iar concluzia specialiștilor a fost că avea tendințe suicidale, suferea de depresie și se ura, stări apărute pe fondul consumului de cannabis.

Anchetatorii au descoperit o notă din jurnalul său intim, din luna martie, în care a scris: „Îmi pare atât de rău, mamă, îmi pare rău, Lisa... mă urăsc. Sunt multe relatări în media despre mine... sute de ore cu mine care pot fi văzute și disecate... Nimeni nu va înțelege”.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies