Acuze grave la adresa românului căsătorit cu un pastor britanic care a murit: „E doar o lipitoare”

Acuze grave la adresa românului căsătorit cu un pastor britanic care a murit: bdquo;E doar o lipitoare
Citeste mai mult despre: Philip Clements, daily mail, Florin Marin,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 15 Iunie 2020
Presa din Marea Britanie a lansat un atac dur la adresa lui Florin Marin, un român în vârstă de 27 de ani căsătorit cu un pastor britanic în vârstă de 81 de ani, care a murit într-un spital din România.

Bătrânul, pe numele său Philip Clements, era internat în București, iar starea lui de sănătate s-a agravat pe timpul pandemiei de coronavirus, deoarece nu a mai avut acces la medicamentele care îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, anunță jurnaliștii de la Daily Mail.

În aceeași publicație britanică mai scrie și că familia bătrânului în vârstă de 81 de ani a aflat despre problemele pe care acesta le avea abia după ce Philip Clements a murit: Florin Marin l-a sunat pe Tony, fratele britanicului, pentru a-i da vestea. 

„Mi-a spus că a plâns două zile, însă el m-a sunat chiar în noaptea în care Philip murise și nu plângea când am vorbit la telefon. Era la 40 de minute după ce fratele meu murise și nu plângea deloc. Philip i-a cumpărat totul: haine de firmă, biletele la zborurile România - Anglia și înapoi. A avut un stil de viață scump acest tip, dar pentru el totul a fost gratis. Philip a fost orbit de faptul că un tânăr dorea să stea cu o persoană ca el. De ce ar vrea cineva care are 20 de ani să-și dorească pe cineva care merge spre 80 de ani? Nu e nevoie de știință ca să-ți dai seama de ce. Dar nu sunt supărat din cauza banilor. Aș prefera ca fratele meu să fie încă în viață. Ceea ce ne enervează este modul în care a fost tratat”, a spus Tony Clements.

Presa din Marea Britanie mai notează și că Philip Clements ar fi cheltuit aproximativ 500.000 de lire sterline cu Florin Marin, iar românul a rămas și cu toată averea britanicului, după moartea acestuia din urmă: un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și o asigurare de viață în valoare de 150.000 de lire sterline, dar și o pensie lunară de 2.000 de lire sterline, pentru tot restul vieții.

„Florin Marin este un profitor. Este o lipitoare și a obținut ce și-a dorit”, a spus și Brian Clements, celălalt frate al pastorului britanic.

Pentru a se apăra, românul a dezvăluit în presa din Marea Britanie că banii au ajuns la el datorită unui testament, și nu pentru că i-ar fi cerut: „Dragii mei, nu e vina mea că mi-a lăsat acești bani”.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Secretul din spatele lui Radu Palanită, câştigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

FULLSCREEN
Acuze grave la adresa românului căsătorit cu un pastor britanic care a murit: „E doar o lipitoare”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO