Alegeri locale 2020: Cine e Cătălin Toma, candidatul care l-a detronat pe Marian Oprișan de la șefia CJ Vrancea

Alegeri locale 2020: Cine e Cătălin Toma, candidatul care l-a detronat pe Marian Oprișan de la șefia CJ Vrancea
sursa foto: Facebook Cătălin Toma
Data publicarii: 28 Septembrie 2020
Data actualizare: 28 Septembrie 2020
Cătălin Toma este unul dintre marii câștigători de la alegerile locale 2020, după ce a reușit să îl învingă pe Marian Oprișan în cursa pentru șefia de la Consiliul Județean Vrancea. 

Alegătorii au avut posibilitatea de a vota nominal președintele Consiliului Județean, iar în Vrancea câștigător a iești Cătălin Toma, reprezentantul partidului PNL. 

Victoria acestuia este cu atât mai răsunătoare, cu cât a reușit să îl dea jos din funcție pe unul dintre cei mai longevivi politicieni, pe Marian Oprișan, care deținea funcția de conducere de 20 de ani.

În vârstă de 42 de ani, liberarul Cătălin Toma este senator din 2016, și deține funcția de secretar în Comisia pentru Afaceri Europene, așa cum se arată în CV-ul publicat pe site-ul Senatului României. În perioada 2008-2016 a fost primar în comuna Jariștea. 
 

Am votat pentru viitorul Vrancei, un viitor care #trebuie să ne aducă în rândul județelor dezvoltate ale României. #se_poate

Publicată de Catalin Toma pe Duminică, 27 septembrie 2020

Cătălin Toma a absolvit secția de uman-filologie, din cadrul Liceului Teortic ”Duiliu Zamfirescu”, din Odobești, apoi a terminat studiile la Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie a Universității București. 

În 2005, a urmat cursuri postuniversitarea în Franța, la Universitatea ”Blaise Pascal”.

Vezi și: Dorel: "Făcea ăștia gropi pân' tot satul, schimba țevi, ca să zică că face treabă"
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies