Alexander Zudor, actorul-violator, dat în judecată de fosta soție. Ce le-a cerut judecătorilor

Alexander Zudor, actorul-violator, dat în judecată de fosta soție. Ce le-a cerut judecătorilor
Data publicarii: 11 Ianuarie 2022
Data actualizare: 11 Ianuarie 2022
Încă o lovitură grea pentru Alexander Zudor condamnat la șapte ani de închisoare. Actorul a fost rechemat în instanță de fosta lui soție. Procesul vizează de această dată ”exercitarea autorității părintești”.

Actorul de spoturi publicitare Alexander Zudor din București acuzat la finalul anului trecut că ar fi violat o tânără şi ar fi încercat să agreseze alte două femei, a fost chemat din nou în instanță de fosta lui soție. În trecut, ea i-a cerut pensie alimentară pentru unul dintre minori, însă femeia și-a retras plângerea după câteva înfățisări.

De data aceasta, fosta soție dorește să-l excludă din drepturi pentru a nu mai avea nevoie de acordul lui în fiecare hotărâre pe care o ia, de pildă, în privința instituțiilor de învățământ pe care ei le urmează sau în cazul unei eventuale probleme de sănătate care necesită acordul ambilor părinți. Mai mult, cei doi copii nu pot merge în vacanță cu mama lor în lipsa unui acord scris al tatălui.

Citește și: Ministerul Afacerilor Interne, o nouă postare virală! Ce au făcut doi polițiști când o doamnă le-a cerut ajutorul

”În baza art. 38 alin. (1) rap. la art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul ZUDOR ALEXANDER să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie” – se menționează în decizia judecătorilor, sentință definitivă dată anul trecut.

Alexander Zudor în vârstă de 47 este cunoscut pentru aparițiile sale din reclamele tv la chipsuri, vin și medicamente. Actorul a pozat chiar și pe coperta unei cărți.

Foto: Facebook

Vezi și:

Anisia Gafton, moment comic la PROTEVELION. "Vă dați seama că eu am salvat lumea?"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!