Alla Pugacheva, cea mai mare artistă a Rusiei a fugit din țară. Soțul ei a condamnat invazia armatei ruse în Ucraina

Alla Pugacheva, cea mai mare artistă a Rusiei a fugit din țară. Soțul ei a condamnat invazia armatei ruse în Ucraina
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
Alla Pugacheva, cea mai faimoasă cântăreață din Rusia, a fugit împreună cu familia în Israel, după declanșarea războiului în Ucraina. Soțul ei, actorul de comedie Maxim Galkin a fost printre primele vedete care au condamnat invazia armatei ruse în Ucraina. 

În vârstă de 72 de ani, cea numită „Primadonă” nu a menționat deocamdată țara în care se află, deși presa rusă a scris că aceasta ar fi zburat cu familia sa în Israel, acolo unde are mai mulți prieteni. Vedeta ar fost văzută la aeroport cu gemenii Liza și Gary. 

Maxim Galkin (45 de ani), unul dintre cei mai îndrăgiți actori, comediați și prezentatori TV din Rusia, a fost printre primii artiști care a condamnat invazia armatei ruse în Ucraina: „De la primele ore ale dimineții sunt în contact cu rudele și prietenii din Ucraina! Nu pot să exprim prin cuvinte ceea ce simt! Cum este posibil? Nu poate exista nicio justificare pentru război! Spun Nu războiului”, a scris acesta pe Instagram. 


După ce un video în care un preot spune că „Alla Pugacheva a părăsit Rusia pentru totdeauna. Doamne, cât de mult am așteptat asta!”, a atras atenția opiniei publice, cântăreața a ieșit cu o declarație pe Instagram, spunând: 
 
„Prea devreme te bucuri, Andrieș! „Vacanța, odihna și tratamentele medicale nu sunt considerate emigrare. Când mă voi întoarce, vom lămuri totul. Voi veni la biserica ta și mă voi ruga pentru tine.” Vezi video aici.

Cu toate acestea, mai multe voci spun că Alla Pugacheva a preferat să părăsească Rusia, imediat după începerea războiului. Mai mult, vedeta intenționează să se stabilească definitiv în Israel, țara în care și-a petrecut aproape toate vacanțele. 

 
De aproape 9 ani, Maxim Galkin și Alla Pugacheva sunt părinți fericiți de gemeni, născuți de o mamă surogat. Cei doi nu au ascuns niciodată modul prin care au devenit părinți. 

Sursă foto: Instagram/ alla_orfey, maxgalkinru

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!