Alpaca, invitatul special la un eveniment la care au participat zeci de copii cu boli incurabile

Alpaca, invitatul special la un eveniment la care au participat zeci de copii cu boli incurabile
Citeste mai mult despre: Alpaca,
Data: 21 Octombrie 2019
Zeci de copii cu boli incurabile, două alpace, un YouTuber și multă bucurie.

Despre asta a fost vorba la  întâlnirea organizată de HOSPICE Casa Speranței, sâmbătă, 19 octombrie, unde Alex Daragiu a.k.a. Alpaca Legion, YouTuber-ul care care gândește în culori, a fost invitatul special.

 Dacă până acum fanii săi l-au  întâlnit pe stradă, la fan-meet-uri  și în fiecare miercuri pe canalul sau de YouTube, de această dată, Daragiu și-a întâlnit prietenii la Adunații Copăceni, locul de desfășurare a taberelor  HOSPICE Casa Speranței, centrul socio-medical destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile și familiilor lor.

După ce a preluat contul de Instagram al organizației și a postat întreaga zi pe contul @HOSPICE_casa_sperantei, Daragiu a stat de vorba cu toți prietenii HOSPICE, printre care și  Alex, un tânăr de 17 ani, diagonosticat cu o boală incurabilă. 

"Pentru mine a fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată. Dacă și copii s-au simțit măcar pe jumătate la fel de bine cum m-am simțit eu, înseamnă că a fost o zi reușită din toate punctele de vedere.

Și le mulțumesc atât lor, cât și echipei HOSPICE, pentru că sunt acolo unde este nevoie, pentru că le pasă și pentru că ne demonstrează nouă, tututor, că se fac și lucruri bune, lucruri frumoase, ne arată că, real, se poate!" spune Daragiu. 

"Pentru copiii pacienți ai HOSPICE, evenimentul a însemnat o pauză de la tratamente, proceduri medicale, diagnostice grele și lucruri despre care niciun copil nu ar trebui să știe. Binele are multe forme și le suntem recunoscători celor care ne susțin, se implică și ne ajută să le oferim pacienților noștri îngrijire paliativă gratuită, la cele mai înalte standarde. E încă o dovadă că HOSPICE suntem toți și că avem nevoie de implicarea comunității", a declarat Mirela Nemtanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței. 

Pe parcursul întregii zile, YouTuber-ul a filmat, alături de zecile de prieteni HOSPICE, un vlog special ce va fi lansat în scurt timp.

Daragiu este unul dintre cei mai apreciați YouTuber-i români care, de-a lungul timpului, a adunat în jurul sau o comunitate fidelă, sinceră și foarte unită. "Parodiile animate", "Jurnalul lui Daragiu", "Clasa de YouTuberi" sunt doar câteva dintre seriile care l-au consacrat.

În anul 2019 a participat la cel mai ambițios proiect al protvplus.ro – Viață Bate Vlogul, un reality show în care protagoniștii sunt 8 renumiți content  creators din România, iar Daragiu, prin povestea spectaculoasă a vieții sale, a inspirat mii de tineri.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existența, HOSPICE a adus alinare și speranța pentru aproape 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO