• PRO TV
  • Anca Alungulesei a câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022

Anca Alungulesei a câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022

Anca Alungulesei a câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, a câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality, în cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards 2022, organizate și decernate de Global Health and Pharma, platformă internațională din Marea Britanie care premiază de peste 10 ani personalitățile și companiile din întreaga lume care contribuie prin programele și acțiunile lor la sănătatea populației din țara lor.

Cu un juriu format din personalități din lumea medicală, a științei și a cercetării din Marea Britanie, Healthcare & Pharmaceutical Awards descoperă, documentează și premiază personalități și entități cu impact puternic pozitiv din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Oceania, Africa în domenii precum sănătatea, nutriția, biotehnologia sau psihologia. 

După 10 ani de expertiză în domeniul alimentației sănătoase, doi ani de când a creat Psiho-Dieta, metoda integrativă de slăbit care și-a dovedit eficiența la sute de persoane, zeci de cursuri, programe și întâlniri online cu persoane de pretutindeni, aflate în căutarea soluțiilor la îndemână atât în interior, cât și în mediul înconjurător o viață sănătoasă atât pentru corp, cât și pentru minte, Anca Alungulesei primește odată cu premiul Best Nutrition & Healthy Lifestyle 2022 încă o recunoaștere profesională internațională, după Premiul Gourmand, primit în 2017 pentru prima carte de sucuri din legume și fructe, scrisă de un autor român.    

„Sunt copleșită pentru orice recunoaștere a muncii mele, fie că ea îmi este adusă de persoanele cu care lucrez și care au satisfacția schimbării în bine, fie că vine pe căi profesionale oficiale. Vestea acestui premiu internațional am primit-o după perioada grea de pandemie în care fiecare dintre noi a incercat să se adapteze, să găsească soluții pentru sănătate și pentru problemele cu kilogramele și cu raportarea la sine. Am făcut psiho-terapie în nutriție cu sute de persoane în acești ultimi ani și m-am simțit ca într-un carusel al emoțiilor și derivelor în care am încercat să fiu ghid de conștientizare și de acțiune în care rezultatele s-au văzut imediat și cu efecte pe termen lung. Motivația mea personală si profesională este ca, prin programele mele să ajung să ajut 1.000.000 de persoane să își modifice greutatea corporală prin schimbarea perspectivei personale asupra procesului de slăbire, iesind astfel din ideea restrictiva de „dietă” și integrând mindsetul de transformare internă a greutătii folosindu-se de puterea creatoare a gândurilor și a emoțiilor simțite. Mulțumesc celor care aleg să facă împreună cu mine călătoria complexă numită Psiho-Dietă a cărei destinație este starea de bine si o greutate optimă”, a declarat cu entuziasm Anca Alungulesei.    

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni