Arestat după ce a fost găsit plin de sânge pe stradă în Anglia! Ce a făcut un român i-a șocat pe polițisti

Arestat după ce a fost găsit plin de sânge pe stradă în Anglia! Ce a făcut un român i-a șocat pe polițisti
Citeste mai mult despre: sorin mischia, Anglia, rugby,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 August 2021
Data actualizare: 04 Septembrie 2021
O întâmplare care la prima vedere pare bizară a fost relatată pe larg în presa din Marea Britanie în urmă cu aproximativ o lună.

Potrivit celor de la Birminghan Mail, un fost jucător român de rugby, Sorin Mischia, care a activat în trecut în ligile de amatori din Italia și Anglia și care era acum antrenor de copii în Birmingham, a fost arestat după ce a fost găsit în stradă plin de sânge și dezbrăcat.

Jurnaliștii britanici afirmă că bărbatul le-a povestit oamenilor legii că a fost atacat de o femeie și din această cauză a ajuns în mijlocul străzii, însă polițiștii nu l-au crezut și au investigat mai atent cazul. Așa au ajuns la concluzia că românul consumase seara băuturi alcoolice și droguri, după care a mers să doarmă acasă la un prieten care locuia împreună cu sora sa.

Dimineața, Sorin Mischia a mers dezbrăcat în camera surorii prietenului său și a atacat-o pe femeie cu un cuțit, încercând să o violeze. Tânăra a fugit să îi ceară ajutor fratelui ei, moment în care românul a înjunghiat-o în spate. În timpul atacului, victima a suferit mai multe răni, inclusiv un plămân perforat, dar a fost și strânsă de gât. Apoi, fostul jucător de rugby a fugit din casă și a fost găsit de polițiști în stradă.

Tânăra a depus plângere, iar în urma unui proces care a avut loc la Birmingham Crown Court, Sorin Mischia a fost absolvit de acuzația de tentativă de crimă, dar a fost condamnat pentru rănire cu intenție. Și a primit 12 ani de pușcărie!

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!