Art For Heart, eveniment cultural pentru tinerii ce-și doresc să își dezvolte cunoștințele în domeniul artei

Art For Heart, eveniment cultural pentru tinerii ce-și doresc să își dezvolte cunoștințele în domeniul artei
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
Art For Heart este un eveniment cultural organizat de liceeni pasionați de sfera artistică pentru tinerii ce își doresc să își dezvolte cunoștințele în domeniul artei. 

Ce este conferința Art For Heart

În calitate de organizatori, misiunea Art For Heart este de a oferi un mediu propice liceenilor, în care să își poată explora talentul și să își urmeze visurile. Acest eveniment oferă oportunitatea multor elevi de a dobandi competențe în domeniul artei și de a se dezvolta armonios. 

“Suntem o echipă de tineri entuziaști care își propune să încurajeze dezvoltarea simțului artistic și a pasiunii pentru frumos în rândul adolescenților”, se arată în comunicatul de presă.

Prima ediție a evenimentului are loc în 22-24 iunie, la Universitatea româno-americană.

Art for Heart le oferă tinerilor ocazia să participe la prima conferință cu și despre artă organizată în Europa unde pot alege dintre 7 domenii diferite. Pentru fiecare domeniu există o parte teoretică și o parte practică prin care participanții să afle informații noi și să își descopere noi abilități. Cele șapte domenii artistice sunt: 

  • Fashion
  • Arhitectură
  • Design grafic
  • Dans
  • Filmografie
  • Filosofie
  • Muzică 

Pe baza biletului achiziționat, participanții au acces complet la Conferință, Workshop-urile artistice, Networking & Speeches. Toate mesele, snack-urile și răcoritoare, precum și test Covid-19 și Goodie Bag, sunt asigurate.

Cine ar trebui să participe: Tineri interesați de cultură și artă, Artiști vizuali, indivizi filosofici (Philosohphical individuals), muzicieni, compozitori, viitori actori și producători de film.

Agenda evenimentului o găsiți AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies