Aseară, România, te iubesc! a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Aseară, România, te iubesc! a fost în topul preferințelor telespectatorilor
Data: 02 Martie 2020
Alex Dima a făcut aseară radiografia unuia dintre cele mai poluate județe din România – Prahova. Județul dispune de bogății și importante zone turistice, însă, de ani buni, este acaparat de grupuri de interese care îi blochează dezvoltarea. 

Indivizi acuzați de evaziune fiscală, înșelăciune, luare sau dare de mită, canalizări care se deversează în râuri sunt printre problemele care descriu situația din județul Prahova.

Bogdan Toader, președinte al Consiliului Județean Prahova a preluat șefia județului de la Mircea Cosma: „Eu sunt făptuitor. Alții zic făuritor, alții zic creator.

Depinde, dar lumea mă apreciază ca creator. Eu sunt conte. Deci îmi pare foarte rău. Ăștia, alfabeții funcționali, nu știu rangurile boierești”, a declarat Mircea Cosma.

Duminică seară, emisiunea România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 5.0 puncte de rating și 18.4% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 16.2% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste un milion de telespectatori au urmărit emisiunea.  

Duminica viitoare, de la 18:00, Paula Herlo ajunge în județul Călărași: „La Călărași, unul dintre cele mai sărace județe din țară, am descoperit o rețea de firme ce se ocupă cu asfaltări care au ca numitor comun un senator PNL.

Mergem pe firul poveștii și vedem cum au plecat peste 100 de milioane de euro din săracia județului spre conturile lor. Și tot atunci privim stupefiați spre potențialul turistic uriaș al unui județ cu două porturi la Dunăre, care se prezintă dezastruos la acest capitol.” spune Paula Herlo.

FULLSCREEN
Aseară, România, te iubesc! a fost în topul preferințelor telespectatorilor
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO