Au descoperit ce animal se ascunde după blană abia după ce l-au tuns. Medicii veterinari au fost șocați

Au descoperit ce animal se ascunde după blană abia după ce l-au tuns. Medicii veterinari au fost șocați
Citeste mai mult despre: animale, SUA, virale,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 08 Noiembrie 2021
O echipă de medici veterinari din Carolina de Sud (SUA) au salvat un câine fără stăpân, găsit într-o stare deplorabilă. Blana groasă i-a acoperit ochii și botul, astfel încât salvatorilor n-au înțeles la început despre ce animal este vorba. 

„Dacă nu l-am fi auzit gâfâind, nu am fi putut spune la ce capăt era capul lui”, a declarat medicul Betty Burns pentru The Dodo. „Nu puteai să-i vezi ochii, nu puteai să-i vezi nasul, nu puteai să-i vezi gura. Încă nu știu cum s-a descurcat acest câine în așa stare”, a adăugat specialistul. 


Burns și o echipă de îngrijitori au sedat imediat câinele și au început să-l elibereze din „închisoarea„ de blană. După patru ore, animalul a fost eliberat de 6 kilograme de păr. 


 
Odată ce munca lor a fost finalizată, echipa a descoperit că adorabilul cățeluș, pe care l-au numit Pat, era un cocker spaniel în vârstă de 9 ani, cu un corp lung și picioare scurte.

După tunsoarea care i-a schimbat viața, Pat a început imediat să alerge și să se joace cu jucăriile. La scurt timp, el a fost adoptat, iar acum se bucură de o viață confortabilă în noua sa casă. 

 
Sursă foto:thedodo.com

 
Vezi și: Elon Musk rezolvă foametea în lume


 


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies