Audi renunță la reclama cu o fetiță care mănâncă o banană. Imaginea a stârnit rumoare pe internet

Audi renunță la reclama cu o fetiță care mănâncă o banană. Imaginea a stârnit rumoare pe internet
Sursa FOTO: Twitter - Audi
Citeste mai mult despre: Audi, Banana, fetita, mesaj, reclama,
Data: 05 August 2020
Constructorul german Audi a fost nevoit să renunțe la o reclamă și să își ceară scuze public, după ce imaginea a stârnit reacții vehemente pe internet. 

Conform BBC, imaginea lansată de Audi pentru promovarea modelului RS4 nu a fost bine primită de public. Reclama a fost catalogată drept controversată deoarece surprindea o fetiță mâncând o banană, în timp ce micuța stătea lipita de capota noului model RS4.

"Vă auzim și vrem să stabilim un lucru: ne gândim la copii. Audi RS4 este o mașină de familie cu peste 30 de sisteme de siguranță, inclusiv sistem de frânare de urgență. De aceea am afișat-o alături de diferiți membri ai unei familii", a scris compania într-un mesaj publicat pe Twitter.

"Ne cerem sincer scuze pentru această imagine insensibilă și vă asigurăm că nu va mai fi folosită în viitor", a mai adăugat Audi pe Twitter.


O mulțime de internauți s-au grăbit să critice reclama și susțin că imaginea este "provocatoare" și poate pune în pericol vieți.

Au existat mesaje în care oamenii au spus că șoferul nu ar putea să vadă copilul sprijinit de mașină. Alți utilizatori Twiiter susțin că imaginea este sugestivă din punct de vedere sexual, bananele și mașinile sport sugerând o posibilă dorință masculină.

Imaginea a fost însoțită de mesajul: "Lasă-ți inima să bată mai repede - în toate privințele".

"Deci, să-ți lași inima să bată mai repede în toate privințele? Imagine cu un copil cu o banană în gură și o mașină rapidă - atât de greșită în toate privințele" a fost unul dintre mesaje postate pe contul de Twitter Audi.

"O fetiță cu un simbol falic în mână. Super", a scris o altă persoană consternată de alegerea celor de la Audi.

Constructorul german a mai anunțat că desfășoară o anchetă internă pentru a afla de ce a fost aprobată reclama și în ce condiții.


Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Piept de pui crispy cu garnitură de cartofi la cuptor
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies